Halat Baie Copii- de ce este recomandat ?

halat baie copii

Halatul de baie este un produs indespensabil pentru zilele de stat în casă. Deasemenea dupa dusul celor mici, cat si intr-o zi petrecută la plaja sau la piscină. Halat baie copii este un cadou recomandat pentru cei mici.

De ce ții cont la cumpărarea unui halat de baie ?

Atunci când dorești să achizitionezi un halat de baie pentru copii, este necesar să acorzi atentie anumitor detalii . Îndeosebi când este vorba de articole pentru copii, care au pielea sensibilă.
Unul din cele mai importante aspecte de luat in calcul o reprezintă calitatea materialului.

Este indicat ca materialul să fie din bumbac 100% natural. Aceasta atat din considerente care tin de sanatatea pielii, cat si pentru ca puterea de absorbtie a apei este foarte mare.

Avantajele unui halat de baie din bumbac și bambus .

Mai mult, un halat de baie pentru copii din bumbac nu va deveni aspru la atingere dupa spalari repetate. Deasemenea  nu isi va schimba forma. Astfel, cel mic se va simti confortabil un timp indelungat in halatul sau de baie. Copilul se  bucura de o senzatie catifelata atunci cand il poarta. O alta alegere potrivita din punct de vedere al materialului este amestecul de bumbac si bambus. Această material combinat  nu va irita pielea copilului. Bambusul are si proprietati antibacteriene si antimicrobiene.  Aceasta se pastreaza chiar si dupa sute de spalari ale materialului.

 Halate de baie pentru copii cu glugă.

Este de preferat ca halatele de baie pentru copii sa fie prevazute cu gluga, pentru a ii proteja pe cei mici impotriva frigului. Nu in ultimul rand, halatul de baie al copilului trebuie sa absoarba apa in mod foarte eficient. Aceasta pentru a il feri pe cel mic de raceli.

La IRRINI găsiți halat de baie pufos, 100% bumbac, foarte bun absorbant, alb, din material de înaltă calitate, finisaje perfecte, personalizat cu inițiala dorită prin broderie.

Se brodează inițiala mare pe spate, iar mesajul dorit pe partea din față a halatului.

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *