Articole textile pentru copii certificate OEKO-TEX

de ce sa alegi articole textile

Materiale textile certificate OEKO-TEX sunt de o mare importanță pentru sănătatea copiilor.

Te-ai intrebat oare ce înseamnă certificare OEKO – TEX?

În rândurile de mai jos, veți afla de ce să alegi articole textile certificate Oeko- Tex.

Oeko-Tex® Standard

Oeko Tex Standard  este cea mai renumită etichetă ecologică voluntară pentru bunurile și accesoriile textile din lume.
Însă pentru a obține o certificare OEKO-TEX® STANDARD 100, materialul textil trebuie să fie lipsit de peste 100 de substanțe cunoscute a fi dăunătoare pentru sănătatea umană. Este un sistem de certificare folosit în întreaga lume. Aceasta pentru materii prime, produse intermediare și produse textile finite în toate etapele de prelucrare. Deasemenea și pentru accesoriile utilizate în acest domeniu. Înseamnă ,, Încrederea în textile”.

Beneficii ale articolelor OEKO-TEX.

Siguranța sănătății: Produsele textile OEKO-TEX sunt testate și verificate pentru a fi sigure pentru sănătatea umană. Acestea nu conțin substanțe chimice nocive care ar putea provoca alergii sau alte probleme de sănătate.

Mediu înconjurător: OEKO-TEX este o certificare care se concentrează și pe protecția mediului înconjurător. Alegând articole textile certificate OEKO-TEX, puteți fi sigur că produsele pe care le achiziționați sunt fabricate într-un mod responsabil, reducând astfel impactul negativ asupra mediului.

De aceea articolele certificate Oeko-Tex sunt astfel sigure pentru întreaga familie. In special pentru bebeluși, la vârsta în care introduc totul în guriță.
Eticheta Oeko-Tex Standard 100 reprezintă garanția sustenabilității față de mediu. Aceasta  înseamnă că atât materiile prime, cât și fazele procesului de producție respectă mediul înconjurător.
Pe irrini.ro găsești o gamă variată de articole pentru bebeluși certificate OEKO TEX , în special seturi  nou nascut, 5 piese, 8 piese, 10 piese etc.
Așadar alege să cumperi articole/ textile ce dețin eticheta Oeko-Tex Standard 100.

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *