Achiziționarea Trusoului Si Hainutelor Pentru Botez.

creștinarea cvopiluluii

Achiziționarea Trusoului Si Hainutelor Pentru Botez.

Botezul este un eveniment unic pentru cel ce se boteaza si reprezinta pentru nasi, parinti si rudenii un moment de bucurie. Pentru acest deosebit eveniment nasii dimpreuna cu parintii trebuie sa se pregateasca cum se cuvine.
Nașiitrebuie să fie crestini autentici , modele de viata crestina pentru finutii lor, de a – i ghida in viata crestina. Potrivit tradiției, ei,  se preocupa si de alegerea trusoului de Botez pentru Biserica si a hainutelor. La IRRINI BEBE ,  gasiti la preturi corecte, cele mai calitative produse pentru Botez.

Pentru acest important eveniment din viata copilului, parintilor si nasilor sunt pregătite produse calitative. De la seturi de nou născut, trusouri botez , lumânări hadmade până la accesorii de botez.

In ceea ce priveste Trusoul de Botez , la Irrini Bebe gasiti o gama variata de Trusouri Elegante Botez. Unele sunt personalizate prin broderie cu numele copilului, data botezului, imagine brodata.

Anumite tematici cu : îngeras, ursulet, fluturi, Minnie Mouse, Mikey Mouse, etc.

Deasemenea sunt pregătite trusouri traditionale Botez și Set Trusouri Complete Botez. Acestea sunt de cea mai buna calitate si lucrate cu multa grija si dragoste pentru cei mici.

Trusou Botez Traditional.

In ultima perioada, foarte multi Nasi si Parinti aleg pentru Botez, Trusou de Botez cu motive traditionale si costumase/ rochite traditionale.

Seturile de Trusouri Traditionale de Botez , atat pentru fetite cat si pentru baietei, sunt preferate de catre clienti. Ele sunt cele mai cautate la Irrini Bebe, datorita calitatii si executarii de exceptie. Foarte multi romani din Diaspora comanda SETURI Trusouri Botez Traditionale , apreciind calitatea produselor, executia , decorarea , eleganta si creativitatea.

Este importantă calitatea materialelor ?

Aspectul trusoului pentru botez și al hăinuțelor este de o mare importanță. Însă trebuie să ținem cont și de calitatea articolelor. Pielea bebelușilor este sensibilă. Trebuie folosite articole textile care nu irită pielea acestora. Bumbacul este recomandat, fiind moale și absorbant.

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *