Trusoul pentru botez- ce varianta sa alegem ?

Trusoul pentru botez

Taina Sfantului Botez este taina prin care noul botezat devine crestin. Se iarta pacatul stramosesc transmis de la Adam si Eva. Se iarta si pacatele personale daca cel botezat are. Cel botezat se naste la o noua viata, viata intru Hristos. Pentru aceasta importanta ceremonie trebuie pregatit un trusou pentru botez. Acesta contine lucrurile necesare folosite in timpul ceremoniei. Ele trebuie sa fie de calitate. Trebuie sa se tina cont de pielea sensibila a bebelusilor. Pe langa trusoul pentru botez, trebuie si lumanare si hainute.

De unde achizitionam trusoul pentru botez.

În momentul de fata exista o paleta larga de Magazine fizice  si online de imbracaminte bebelusi. Deasemenea au luat fiinta si Case de Moda pentru bebelusi si copii. Este imbucurator faptul ca sunt foarte multi producatori romani. Foarte multi folosesc materiale de calitate tinand cont de pilea sensibila a bebelusilor. Una dintre Casele de Moda care se ocupă cu realizarea trusorilor  si hainutelor este IRRINI BEBE. Acest Brand a luat fiinta in anul 2018, in Romania. Are capital 100 % romanesc. La IRRINI BEBE, producator de trusouri botez, hainute si accesorii bebelusi gasiti tot ceea ceea ce este necesar pentru Slujba Botezului.  Insa veti fi consiliati si cum se cuvine de colegii nostrii pentru alegerea potrivita a trusoului pentru botez si hainutelor necesare.  Pentru acest important eveniment trebuie sa alegeti trusoul pentru botez potrivit preferintelor dumneavoastra.

Alegerea Trusoului.

Pe irrini.ro , sunt pregatite pentru dumneavoastra o varietate de trusouri botez.  Acestea sunt de cea buna calitate, executate din bumbac 100 % . Materiale sunt atent selectionate  pentru pielea sensibila a bebelusilor. Gasiti mai multe variante de trusouri pentru botez in functie de preferintele si bugetul dumneavoastra.
In categoria Trusou botez, sunt pregatite trusouri botez biserica. Gasiti de la cele mai simple, la cele mai bogate si detaliate. Daca dorest/ sa optezi pentru minimalism, alegi un trusou alb sau crem . Acesta este  accesorizat cu dantela si decorat cu accesorii de calitate. Deasemenea aveti posibilitatea sa alegeti un trusou personalizat prin broderie. Acesta se poate personaliza  cu numele copilului, data botezului, mesaj nasi botez etc.

Trusou botez
Trusou botez personalizat

Ce trusou sa alegi ?

Pentru cei pretențiosi, in Categoria Trusou Botez gasiti si Trusouri Botez la cufar. Acesta este realizat din carton rezistent si imbracat in catifea speciala pentru acest produs, in diferite culori. Cuferele sau cutiile imbracate in catifea sunt accesorizate cu snur si decorate cu dantela si accesorii de calitate. Pentru cei care doresc , capacul cufarului/ cutiei pentru botez, se poate personaliza.  Fie prin broderie cu numele copilului, data botezului, imagine brodata . Se poate personaliza cu  ingeras, ursulet, Minnie Mouse, Mikye Mouse, Fluturasi, Motive traditionale . Deasemenea se personalizeaza cu  diferite mesaje, fie personalizat cu numele copilului cu perlute.

TRUSOU BOTEZ PERSONALIZAT
TRUSOU BOTEZ BRODAT

Cufarul pentru botez.

Cufarul sau cutie botez imbracata in catifea se foloseste pentru a transporta trusoul pentru botez si hainutele bebelusului la biserica. Dupa Botez Cufarul se poate folosi pentru pastrarea amintirilor sau a jucariilor celui mic.

Cufar Botez Catifea Roz
Cufar Botez Roz

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *