Articole esențiale pentru bebeluși în anul 2023.

Articole esențiale pentru copii

Casa de Modă IRRINI BEBE s-a născut din dragostea pentru bebeluși, frumos și tradiție. Încă de la început s-a pus accent pe calitate, creativitate și atenție la detalii. Când vine vorba de  haine pentru bebeluși, moda pentru cei mai mici dintre copii a evoluat în ultimii ani. Dacă în timpul pandemiei , lucrurile nu au mers extraordinar, după lucrurile merg în direcția pozitivă. Părinții dar și nașii au destul de multe opțiuni în alegerea hăinuțelor pentru cei mici. În cele de mai jos veți afla ce fel de articole esențiale pentru bebeluși trebuie să achiziționați.

Seturi nou născuți sau seturi maternitate.

Venirea pe lume a unui prunc reprezintă o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Părinții sunt cei care experimentează dragostea cu o intensitate maximă. Deaceea se cuvine să fie pregătite pentru ziua cea mare , articole esențiale pentru bebeluși. Cele mai recomandate sunt seturile de îmbrăcăminte pentru nou născuți sau seturi maternitate.  Ele sunt frumos împachetate, elegante și cuprind piesele vestimentare de bază. Și anume, compleuri, căciuliță, botoșei, păturică, prosopel, șalopetă și nu numai. Există o gamă variată de seturi pentru noi născuți. Ele vin în culori vii, au disign frumos și imprimeuri foarte drăguțe. Vă recomandăm seturi maternitate formate din mai multe piese care sunt absolut necesare pentru cei mici. Ele sunt de calitate superioară, bumbac 100 %, certificat Oeko- Tex.

Trusouri botez pentru ceremonia Botezului.

V-ați întrebat oare ce este și ce conține un trusou de botez? Acesta este absolut necesar pentru ceremonia botezului. Un trusou botez conține articole necesare creștinării copilului. Cel puțin trebuie să aibă următoarele articole :

  • Pânză de botez sau crișmă
  • Prosop pentru bebeluș
  • Prosop pentru preot
  • Fașă
  • Săpun
  • Sticluță de ulei
  • Cutiuță prima șuviță

Articolele care alcătuiesc trusoul pentru botez , trebuie să fie de cea mai bună calitate. Piele copilului este sensibilă și nu trebuie iritată. Pânza de botez sau crișma, prosoapele trebuie să fie din bumbac 100 %. Bumbacul este moale și absorbant , iar bebelușul se simte confortabil. În Magazinul nostru online găsiți o gamă variată de trusouri pentru Botez. Toate sunt realizate în Atelierele Irrini și sunt confecționate din materiale de calitate superioară.

Lumânări botez pentru creștinarea bebelușilor.

Și moda lumânărilor pentru ceremonia Botezului a evoluat foarte mult. Există o gamă variată în această privință, de la cele clasice , la cele moderne. Atunci când alegem lumânarea de botez trebuie să ținem cont de semnificația Botezului.

Lumânarea de botez semnifică lumina lui Hristos, care este Lumina Lumii. Nașii și părinții sunt datori să- l călăuzească pe noul creștin pe calea luminii. Accesoriile sau florile care împodobesc lumânarea semnifică faptele credinței.  Este foarte important ca lumânarea de botez să fie realizată în tematica trusoului și a hăinuțelor.

Hăinuțe pentru botez .

Hăinuțe pentru botez, fie rochițe pentru fetițe , fie costumașe pentru băieței constituie un aspect foarte important. Ceremonia Botezului este un moment unic pentru bebeluș. Deaceea și hăinuțele cu care se va îmbrăca noul creștin trebuie să- l reprizinte . Ele trebuie să fie calitative, copilul să se simtă confortabil și lejer.

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *