Ce cadou să oferi pentru nou născut în 2023 ?

cadou nou nascut

Dacă dorești să oferi un cadou nou născut în 2023, ai multiple posibilități.  Trebui să alegi ceva practic și util pentru părinți și bebelușul lor. Mai jos vom oferi câteva recomandări.

Scutece și lenjerii de pat pentru bebeluși.

Acestea sunt elemente esențiale pentru părinți, iar bebelușii au nevoie de o mulțime de schimbări în primele luni. Scutecele și lenjeriile de pat sunt două dintre cele mai importante lucruri de care ai nevoie pentru  un nou-născut. Iată câteva sfaturi utile pentru alegerea celor mai bune scutece și lenjerii de pat pentru bebelușul tău:

Scutece:

  • Alege scutece cu dimensiunea potrivită pentru bebelușul tău, în funcție de greutatea acestuia și vârsta sa.
  • Încearcă să alegi scutece cu o calitate ridicată, care sunt confortabile și absorbante.
  • Poți alege scutece refolosibile (din bumbac sau alte materiale) sau scutece de unică folosință.

Lenjerii de pat:

  • Alege lenjerii de pat din materiale moi și confortabile pentru bebelușul tău.  Bumbacul sau fibrele sintetice moi.
  • Optează pentru lenjerii de pat care se pot spăla ușor, de preferat în mașina de spălat.
  • Verifică dimensiunile patului bebelușului și asigură-te că lenjeriile de pat pe care le cumperi se potrivesc perfect.

Alege un set de scutece de calitate superioară și lenjerii de pat moi și confortabile.

Jucării de pluș sau cărți de povești.

Acestea sunt cadouri drăguțe și utile pentru bebeluși, care se pot bucura de jucăriile de pluș sau cărțile de povești odată ce cresc mai mari. Asigurați-vă că alegeți jucării de pluș sau cărți de povești care sunt potrivite pentru vârsta bebelușului.

Seturi de îmbrăcăminte pentru bebeluși.

Cumpărarea unor seturi de îmbrăcăminte pentru bebeluși este o alegere excelentă de cadou. Un set maternitate trebuie să conțină acele articole necesare. Deasemenea trebuie ținut cont de pielea sensibilă a copiilor. Materialele să fie de calitatec superioară , bumbac 100 %, certificate Oeko-Tex.

Asigurați-vă că alegeți haine care sunt potrivite pentru sezonul în care va fi născut bebelușul. Îmbrăcămintea moale și confortabilă este întotdeauna un cadou bun pentru un nou-născut. Asigurați-vă că alegeți dimensiunea potrivită și că ați ales materiale sigure și non-alergice.

Pătuțuri și scaune auto pentru bebeluși.

Acestea sunt elemente costisitoare, dar extrem de utile pentru părinți. Dacă doriți să oferiți un cadou mai mare, puteți achiziționa o pătuț sau un scaun auto pentru bebeluși.

Un cadou personalizat.

Dacă doriți să faceți un cadou mai special, puteți opta pentru un obiect personalizat. Puteți alege o ștergătoare de biberon sau o pătură cu numele bebelușului. Sau o perniță personalizată cu numele copilului și motive tradiționale.O pătură personalizată este un cadou atât practic, cât și sentimental. Se poate broda pătură cu numele bebelușului sau cu o imagine sau desen draguț . De asemenea, poți să alegi culorile preferate ale părinților sau să optezi pentru un design care se potrivește cu tema camerei bebelușului.

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *