Cele mai frumoase trusouri de Botez

cele mai frumoase trusouri

Botezul este un moment de mare bucurie pentru intreaga familie si comunitatea din care face parte copilul. In acelasi timp este o mare Binecuvântare de la Dumnezeu. Trusoul si hainuțele pentru ceremonia Botezului reprezintă elemente importante. Nasii sau parinții spirituali sunt cei care pregatesc cele necesare pentru slujba Botezului. Dimpreuna cu parinții ei aleg acele hainute si articole botez pentru ca copilul sa straluceasca in aceasta zi. Hainutele pentru bebelus trebuie sa fie de calitate si sa nu irite pielea sensibila a bebelusilor. Brandul IRRINI BEBE a pregatit cele mai frumoase trusouri botez pentru aceasta zi importanta. Atat trusouri botez fete cat si trusouri botez pentru baietei.

Trusou botez fete

La IRRINI BEBE gasiți o varietate de trusouri botez fete cu diferite tematici. Știm cat de importanta este aceasta zi pentru cea botezata, cat si pentru parinti si nasi. Fiecare doreste ca printesa lor sa stralucească in aceasta zi minunata. Deaceea am selecatat și am folosit cele mai calitative tesaturi si materiale potrivite cu pielea fina a bebelusilor. In alcatuirea trusoului de botez am tinut cont și de semnificația religioasa a evenimentului. Un trusou botez este alcatuit din mai multe articole necesare Slujbei Botezului. Iar culoarea alba si prezenta, simbolizand puritatea si curatia sufletească.

Trusou botez baieti

Și pentru prințișori, IRRINI BEBE, a selectat si pregastit cele mai frumoase trusouri de botez. Majoritatea articolelor de botez sunt realizate in Romania din materiale calitative. Prima optiune o reprezinta bumbacul 100 % sau bumbacul organic si muselina. Sunt materiale moi si absorbante iar bebelusul se simte comod si confortabil.

Trusou botez fete traditional

Tematica traditionala pentru botez este una dintre cele mai cautate de nasi si parinti. Indeosebi de acele familii care iubesc portul popular. Dar si din dorinta de a trasmite mai departe aceste frumoase valori si traditii romanești. Cele mai frumoase trusouri traditionale si elegante le gasiti pe Magazinul online irrini. Sunt realizate cu multa grija si atenție la detalii. Gasiti o gama variata de trusouri și articole botez cu ntematica traditionala. Sunt folosite motive traditionale din toate regiunile Țării noastre. Aveți posibilitatea sa alegeti broderia dorita de dumneavoastra in functie de preferintele si regiunea dorita.

You Might Also Like